Nyt jäämme odottamaan Jeesuksen vastausta!

 

Olin 27.5.2015 kutsuvieraana Toukofesteillä, jotka viettivät 20-vuotisjuhlaansa.

http://toukofest.fi/15/

Tutustuessani esittelypisteisiin, joita oli Hippos-halli täynnä, huomasin Setan esittelypisteen. Setan toimintaa oli esittelemässä puheenjohtaja Petri Janhunen.

http://www.jklseta.fi/yhteystiedot.php

Petri kertoi olevansa Jyväskylän ev. lut. seurakunnan Yhteisen seurakuntapalvelun johtokunnan jäsen.
http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/yhteisen-seurakuntapalvelun-johtokunta

Kysyin häneltä, onko hän uudestisyntynyt ja henkilökohtaisessa uskossa Jeesukseen sekä uskooko hän Raamatun olevan Jeesuksen Sanaa. Petri kertoi, että hän ei usko tuolla tavalla eli ei ole uskossa, vaan omalla tavalla eli ymmärsin, että hän ajattelee maallisen lain – tasa-arvoisesti – kautta kirkollista asemaansa, mutta hän ei usko Jeesukseen eikä Raamatun Sanaan uudestisyntyneenä Jeesuksen omana.

Sanoin, etten tuomitse ketään uskon ulkopuolella olevaa eli en myöskään homoja, lesboja tai muita syntisiä, koska Raamattu kieltää tuomitsemasta uskon ulkopuolella olevia. Uskosta osattomille on kerrottava evankeliumi Jeesuksesta. 1 Kor 5 Sillä onko minun asiani tuomita niitä, jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä, jotka ovat sisäpuolella? Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala.

Sanoin, että uskon Jumalan Sanan mukaan, että homous on synti, joka pitää tunnustaa ja hyljätä, jotta pääsee taivaaseen. 1. Kor. 6:9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet jne.

Meillä molemmilla oli selkeästi eri näkemys homouden synnillisyydestä. Petri ei pidä sitä syntinä, mutta minä pidän sitä Raamatun ja uskoni vuoksi syntinä, joka pitää tunnustaa ja saada anteeksi Jeesukselta. Koska meillä oli niin erilaiset mielipiteet asiasta, niin kysyin Petriltä, että voimmeko viedä asian Herralle eli Jeesukselle ja pyytää Häneltä vastaus. Eihän voi olla mahdollista, että sama asia on tosi ja oikea päinvastaisissa merkityksissä. Petri suostui tähän, että viemme asian Jeesukselle ja pyydämme Häneltä vastauksen. Sovimme pyyntömme vielä kädenpuristuksella, kuten kuvasta näkyy.

Nyt jäämme odottamaan Jeesuksen vastausta! Filippiläiskirje 4:6 Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu